Modele porti teava rectangulara

Portile de accès metalice pot fi culisante sau batante, ambele MODELE pot fi automatizate Constructiile pot fi finisate Cu: zincare TERMICA, Grund anticoroziv, vopsire in camp électrostatique, vopsira manuala. De asemenea SMILO® Holding ofera o Gama Larga si Integrata de componente de înaltă calitate pentru porti. Aceste porti metalice DIN fier forjat sunt folosite pentru acces auto si pentru pietoni. Aceste porti metalice pot fi batante sau culisante in functie de Alegerea clientului. Modelele DIN Galeria Foto pot fi DIN fier forjat sau Profile metalice. Modelele de garduri sunt realizate DIN sup pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon: 0722421581 gardurile si Portile de acces metalice Joaca un ROL esentiel in CEEA CE priveste securitatea unei proprietati rezidentiale. Sunt disponibile diverse tipuri de porti de acces metalice: porti autoportante, porti culisante respectiv porti batante. Portile acces metalice confisate de Noi sunt speciale, deoarece acestea sunt personalizate in functie de fiecare proiect in parte. Executia se face la atelierul nostru propriu urmand sa fie instalat la locatia Dorita. Astazi Piata este inundata cu porti, garaduri realizate DIN fier forjat. Portile sunt finisate cu Grund anitcoroziv, acest lucru asigura o mai buna rezistenta impotriva ruginei.

Preturile difera in functie de complexitatea modelului si suprafata de zincat. Panou Gard metalicModel 1. Materiale: teava rectangulaire 15×15 sudate la distanta de 110mm intre 2 bucati Otel lat 30 x 5mm. 1000×2000 1500×2000 Portile de acces metalice realizate de Noi sunt simple sau combinate cu Elemente DIN fier forjat SMILO Holding produire PE comanda garduri metalice rezidentiale in functie de fiecare proiect in parte. Gardurile metalice reprezinta o functie ESTETICA si avantajoasa DIN Punct de a costurilor. Avem experienta necesara de a realiza garduri metalice atat pentru segmentul républicaine cat si pentru cel Industrial. Portile si gardurile confisquer de Noi sunt realizate DIN fier forjat sau Profile metalice. Acestea sunt personalizate in functie de fiecare proiect in parte. Executia se face la atelierul nostru propriu urmand sa fie instalat la locatia Dorita. Portile de accès metalice confisquer de Noi ofera siguranta maxima.

Ne gandim la siguranta si confortul Tau si de accea folosim cele mai bune materiale. Portile metalice sunt curatate, finisate si tratate impotriva ruginei prin vopsire cu Grund anti-coroziv. Putem aplica stratul final de Vopsea in Culoarea Dorita de tine. De asemenea, putem vopsi confisile metalice si in camp électrostatique, asigurandu-se o calitate înaltă produsului finit, dupa ce in prealabil acestuia i s-a aplicat un déjeuné de zincare. Poarta pietonalaModel 1. Materiale: teava rectangulaire 20x20x2mm sudate la distanta de 110mm PE cadru DIN teava rectangulaire 40x40x2mm cu balamale si broasca-Yala. 2000×840 Executam CONFECTII metalice la comanda dupa Proiectul clientului sau cu proiectare proprie la cele mai bune preturi.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.